Personvern

Vi oppbevarer ingen informasjon som kan knyttes til enkeltpersoner. Vi samler derimot anonym informasjon på våre sider som vil bli brukt til statistikk. Telefonnummer som benyttes lagres ikke og vil ikke bli brukt til noen former for reklame eller lignende. Alle prøveresultater slettes jevnlig.

Vi bruker og krever en cookie for å kunne registrere seg og gjennomføre en bestilling. Denne samler ingen personlige opplysninger.

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Annonsene som finnes på dette nettstedet leveres av Google, via deres annonseprogram Google AdSense.

•Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler til å vise annonser på vårt nettsted.

•Google bruker informasjonskapselen for DoubleClick DART, som lar oss vise annonser til brukere basert på deres besøk på vårt nettsted og andre nettsteder på Internett.

•Brukere kan velge bort bruken av DART-informasjonskapselen ved å gå til retningslinjene for personvern for Googles annonse- og innholdsnettverk.